1. Зайрмаг, Ундаа, усыг хэт их хүйтнээр нь хэрэглэх
Их халууцсан үед хэрэглэхэд халуун хүйтэн харшиж хоолой өвдөх, ханиад хүрэх магадлал өндөрсдөг.
2. Өндөг, хиам, жигнэмэг, бялуу
Хадгалтын хугацаа, нарийн горим шаарддаг бүтээгдэхүүн:Өвчин үүсгэгчид үржих таатай орчин болж амархан мууддаг.
3. Хуурсан, шарсан хоол
Ходоодонд маш их ачаалал өгч гэдэс хүнд оргих, гэдэс дүүрэх гэх мэт таагүй зүйлсийн эх үүсвэр болж өгдөг.
4. Мах ихээр хэрэглэх
Орой биеийн эд эсүүд шим тэжээлээ аваад боловсруулах биш хадгалах процесс түлхүү явагддаг.
5. Харшилтай хүмүүс удаан хадгалах бүтээгдэхүүн хэрэглэх
Түргэн муудахаас сэргийлсэн бодис орсон хатаасан жимс, жимсний чанамал, усан үзмийн дарс, шар айраг, жимс жимсгэнэжүүс, гэх мэт бүтээгдэхүүн хэрэглэсний өвчин сэдрэх магадлалтай.
7. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг гар дээрээс худалдан авах
Хадгалалтын горим зөрчигдөж, наранд хэт халж, чанараа алдаж өвчин үүсгэгчээр бохирлогдсон байх нөхцөл өндөр.
8.Найдваргүй хоолны газруудаар үйлчлүүлэх
Хоол хүнс амархан муудаж байгаа тохиолдолд та эрүүл мэндээрээ золиос хийж байгаа хэрэг болно.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт