Бидний өдөр тутамдаа худалдан авдаг хүнсний 75%-д давс далд хэлбэрээр агуулагддаг байна. Тиймээс хүнсний бүтээгдэхүүний шошгийг шалгаж, давс бага хэрэглэснээр тархины цус харвалтыг 24 хувь, зүрх судасны өвчнийг 18 хувиар бууруулах боломжтой гэж эмч нар хэлж байна. ДЭМБ-аас өдөрт 5 граммаас ихгүй давсыг хэрэглэхийг зөвлөдөг. Тэгвэл бидний тогтмол хэрэглэдэг даршилсан ногоонд ямар аюул нуугдаж байна вэ?
Эх сурвалж:НЭМҮТ
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт