Зарим хүнсний бүтээгдэхүүнийг хөргөгчинд хадгалвал амт нь өөрчлөгдөж, амин дэмийн чанараа алдаж, бүр муудаж ч болдог. Тэгвэл ямар хүнсийг хөргөгчинд биш өрөөний хэмд хадгалах ёстой вэ? Дараах жагсаалтаас мэдэж авцгаая.
Бүтэц, амт нь өөрчлөгдөж, амархан мууддаг.
Сонгиныг хөргөгчинд хадгалснаар амархан зөөлөрч, хөгцөрдөг бөгөөд хөргөгчнөөс эвгүй үнэр үнэртдэгийг та анзаарсан бизээ.
Хөргөгчинд кофе хадгалвал үнэр амтаа алдаж, хөргөгчинд хадгалж байгаа бусад хүнсний үнэр амтыг шингээдэг.
Төмсийг хөргөгчинд хадгалснаар хөлдөж, зөөлөрдөг. Тиймээс цаасан уутанд хадгалах хэрэгтэй.
Сармис хөргөгчинд нахиалж, зөөлөрдөг.
Хөргөгчинд хадгалсан зөгийн бал амархан өтгөрдөг.
Кетчупыг өрөөний хэмд 3 жил хадгалах зориулалттай байдаг.
Талхыг хөргөгчинд байлгаснаар амархан хатна.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт