Чихрийн шижин өвчин нь биеийн цусан дахь чихрийн /глюкоз/ хэмжээг зөв зохицуулж, ашиглаж чадахгүй чихрийн түвшин нь хэт өндөр болж байгаа байдал юм. Глюкоз нь цардуул ихтэй талх, будаа, төмс болон чихэр, чихэр агуулсан хоол хүнсийг хэрэглэхэд ялгарч, элэгнээс цусанд ордог.
Ам цангана.
Шээс хүрэмтгий болж, шээлтийн тоо шөнө илүү их болно.
Их ядардаг.
Жин буурдаг.
Бэлэг эрхтэнд загатнаа, зарим үед бүр тууралт үүсдэг.
Хараа муудаж, бүдгэрдэг байна.
Үүнд:
1. Гогодны үндэс /сонгины төрлийн ургамал/
2. Окра-2 ш
3. Цэвэр ус-2л
Үндэсээ сайтар угааж цэвэрлэнэ. Цэвэрлэсэн үндэс, окрагаа бүгдийн хэрчээд усандаа хийнэ. Бэлдмэлээ 24 цаг хадгалаад бэлдмэл бэлэн болно. Бэлдмэлийг шууд ууж хэрэглэнэ.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт