Хамгийн сүүлийн үеийн судалгаагаар улаан лоолийг зүрх судас, хорт хавдрын эсрэг мөн холестринийг үгүй болгоход маш ач тустай болохыг баталжээ. Өдөр бүр улаан лооль хэрэглэвэл ядаж л цус багадалтаас сэргийлж чадна. Ингээд улаан лоолиор хэрхэн амтат шөл хийж болох “Номадс” рестораны жорыг хүргэж байна.
Орц:
Үхрийн гуяны мах - 100 гр
Вандуй – ургамалаараа - 40 гр
Лууван - 30 гр
Цэцэгт байцаа - 20 гр
Броколи - 20 гр
Чанцай - 20 гр
Улаан лооль - 40 гр
Сонгино - 10 гр
Ногоон сонгино - 10 гр
Сармис - 5 гр
Гахайн утсан мах - 20 гр
Олив тос - 10 гр
Улаан лоолийн нухаш - 20 гр
Базилик амтлагч - 5 гр
Үхрийн шөл - 5 гр
Давс - 5 гр
Хар перец - 1 гр
Хийх арга:
Үхрийн махаа ширхэгийн дагуу нарийн хэрчиж бэлтгэнэ.
Гахайн утсан махыг нарийн хэрчинэ.
Вандуйгаа ташуу урт хэрчинэ.
Цэцэгт байцаа,броколиг том үндэснээс нь задалж хуваана.
Лууванг уртааш нь 2-3 хуваагаад ташуу нимгэн хэрчинэ.
Улаан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
Бөөрөнхий сонгиныг нимгэн цагираг хэрчинэ
Ногоон сонгино, сармисаа жижиглэн хэрчинэ.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт