Орц: (4 хүний порцоор)
2 аяга гоймон
400 гр тахианы цээж мах
4-5 дундаж хэмжээтэй улаан лооль
Нэг хоолны халбага базил
150-200 гр моцарелла бяслаг
100 гр сүү
Бэлтгэх арга
Гоймонгоо чанаж байх хоорондоо улаан лооль, махаа хэрчиж бэлтгэнэ. Ингээд бага зэрэг оливын тосонд тахианы цээж махаа хуураад дээр нь базил болон идэх хэмжээгээрээ давсаа хийж амтална. Махны болц 50 хувьтай байхад нь хэрчиж бэлтгэсэн улаан лоолио нэмэн сүү хийгээд бага зэрэг жиргэнэ. Ингээд хамгийн сүүлд гоймонгоо үрж жижиглэсэн моцарелла бяслагтайгаа хийж бүгдийг хутгаад 5 минут жигнэхэд таны амтат паста бэлэн болох болно.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт