Халуун дулааны улиралд хоол, хүнсний зүйлийг ялангуяа түргэн гэмтэх бүтээгдэхүүнийг хөргөгчгүй нөхцөлд буруу хадгалж борлуулах буюу хоол бэлтгэх явцад эрүүл ахуйн горим алдагдсанаас хоол хүнсээр дамжин хүн амын дунд хоолны хордлого, хордлогот халдвар тархах нөхцөлийг бүрдүүлдэг билээ. Иймд хөргөгчинд ямар бүтээгдэхүүнийг хэр удаан хугацаагаар хадгалах ёстой талаар бяцхан зөвлөгөө хүргэж байна.
МАРКЕТИНГИЙН АЛБА
976-77770784
hiubsite@gmail.com
976-77770784
976-77770784
Хаяг: Монгол Улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Романа Ресиденс, 18 давхарт